Dietary management and the low FODMAP diet in IBS – Introduction course

A partir du 01.01.2020, le règlement de formation continue (RFC-ASDD) ainsi que les lignes directrices en matière de certification sont applicables.
L’essentiel en bref : 1 heure de formation continue = 1 point ASDD

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La distribution de points ASDD permet à nos membres de remplir leur obligation de formation continue. Ceci ne doit pas être considéré comme un but publicitaire, un partenariat ou une coopération.

Date (de)01.09.2025
Date (à)31.07.2026
Temps (de)09:00
Temps (à)17:00
OrganisateurKing's College London
EmplacementEn ligne
Points ASDD8
Domaines thématiquespolitique professionnelle/formation professionnelle
Lien vers l'événementkcl.ac.uk
Description de l'événement

Through online lectures, case studies and problem-centred learning participants will gain an understanding of irritable bowel syndrome and its dietary management.
By the end of the course you will...
-Be competent and confident to provide first-line dietary advice for patients with irritable bowel syndrome.
-Have an understanding of the criteria for symptom assessment in irritable bowel syndrome.
-Have an understanding of the mechanisms of the low FODMAP diet.
-Have a basic understanding of how to implement the low FODMAP diet.

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